اخبار
1396/12/5 شنبه
همدان میزبان اولین جشنواره کشوری رویش

.

رئیس دانشگاه پیام نور استان همدان اظهار کرد: اولین جشنواره کشوری رویش ویژه کانون های دانشجویی سراسر کشور اسفند ماه سال جاری به میزبانی دانشگاه پیام نور استان همدان برگزار می شود.

 به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، دکتر صفی اله صفایی، رئیس دانشگاه پیام نور استان همدان امروز (25 بهمن) در جمع خبرنگاران گفت: جشنواره کشوری رویش با موضوع دستاوردهای کانون های فرهنگی، هنری، اجتماعی دانشگاه های پیام نور سراسر کشور به منظور توسعه و تقویت فعالیت های گروهی کانونی در مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور سراسر کشور برگزار می شود.

وی افزود: هدف از برگزاری این جشنواره فراهم کردن زمینه بروز و ظهور فعالیت های موفق جمعی و گروهی دانشجویان فعال در عرصه های مختلف کانون ها، شناسایی و معرفی استعدادها، خلاقیت های فردی و گروهی موجود در کانون ها و ایجاد فضای مناسب برای ایجاد رقابت مثبت میان کانون های فرهنگی و هنری، اجتماعی و مذهبی در سطح کشور می باشد.

وی تصریح کرد: از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره فراهم سازی بستر آشنایی جامعه با توانمندی های موجود در کانون ها و ایجاد فضای مناسب برای تعامل و همکاری مشترک میان کانون های دانشگاه ها با یکدیگر و با نهادها و سازمان های خارج از دانشگاه می باشد.

صفایی خاطرنشان کرد: در جشنواره رویش حدود ۲۵۰ دانشجو از ۵۰۰ مراکز و واحدهای دانشگاه های پیام نور سراسر کشور به مدت چهار روز از ۱۹ تا ۲۲ اسفندماه ۹۶ شرکت خواهند کرد.

رئیس دانشگاه پیام نور همدان ابراز داشت: در حاشیه برگزاری این جشنواره، نمایشگاه آثار دانشجویان در قالب برپایی ۳۱ غرفه در محل دانشگاه پیام نور استان همدان و معرفی نفرات اول تا سوم هر استان از دیگر برنامه های این جشنواره کشوری به شمار می رود که در قالب آن، کانون های فرهنگی، هنری و دانشجویی مراکز و واحدهای مختلف دانشگاهی جدید ترین دستاوردها و فعالیت های خود را به نمایش می گذارند.

وی با بیان اینکه این جشنواره در دو بخش علمی (داوری) و اجرایی برگزار خواهد شد، بیان داشت:کمیته علمی شامل: کمیته بخش دینی و مذهبی، کمیته بخش اجتماعی ، کمیته بخش ادبی هنری ، کمیته فرهنگ و اندیشه و کمیته بخش نمایشگاهی می باشد.

وی خاطرنشان کرد: ارسال آثار اولین جشنواره کشوری رویش از دی ماه سال جاری از طریق سایت جشنواره و به صورت فیزیکی به دبیرخانه جشنواره آغاز شده است.

وی گفت: کمیته حوزه دینی و مذهبی کانون های فعال در این حوزه شامل قرآن و عترت (ع)، نماز و نیایش، اسلام شناسی امر به معروف و نهی از منکر، عفاف و حجاب، مراسم، اعیاد و وفیات مذهبی، مهدویت واهل بیت (ع)، هیات های مذهبی، دفاع مقدس و ایثار و شهادت است.

رئیس دانشگاه پیام نور همدان بیان داشت: کمیته بخش حوزه اجتماعی کانون های فعال در این حوزه شامل کانون آسیب های اجتماعی، کانون جهادی ها، کانون ایران شناسی و گردشگری، کانون محیط زیست، کانون هلال احمر، کانون نجوم، کانون ورزش، کانون خاص ویژ معلولین، کانون خیریه و کانون مهارتهای زندگی می باشد.

 صفایی ابراز کرد: کمیته بخش حوزه ادبی و هنری کانون های فعال این حوزه نیز شامل کانون شعر و ادب، کانون فیلم و عکس، کانون هنرهای نمایشی، کانون صنایع دستی و کانون موسیقی است.

وی ادامه داد: کمیته بخش فرهنگ و اندیشه کانون های فعال این حوزه شامل کانون سیر مطالعاتی، کانون مطالعات فرهنگی، کانون مطالعات زنان ، کانون نشر و اندیشه، کانون گفتگو، کانون کتاب و کتابخوانی، کانون پژوهش فرهنگی می باشد.

وی گفت: کمیته بخش نمایشگاهی غرفه های کانون های دانشگاهی به منظور زمینه سازی و تقویت فعالیت های جمعی دانشجویی، بستر سازی و توجه به نوآوری و برنامه های خلاقانه  دانشجویان و ایجاد جو رقابت مثبت در فعالیت های فرهنگی در دانشگاه، در طول برگزاری جشنواره، غرفه هایی به هر یک از استان های پیام نور مناسب با تعداد کانون های فعال فرهنگی، هنری و اجتماعی آن استان اختصاص می یابد.

وی عنوان کرد: در غرفه های بخش نمایشگاهی، هریک از استان ها می توانند دستاوردهای کانونی، فعالیت های فرهنگی و برنامه های نو و خلاقانه خود را به معرض تماشا بگذارند و در اختتامیه جشنواره نیز به بهترین غرفه ها جوایزی اهدا خواهد شد.

رئیس دانشگاه پیام نور همدان افزود: در این جشنواره دستاوردها و فعالیت های کانون ها در ۳۶ شاخه مختلف مورد سنجش و ارزیابی قرار می گیرد.

وی بیان داشت: با توجه به اینکه همدان در سال 2018 به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای آسیایی شناخته شده است برگزاری امور تفریحی و فوق برنامه، بازدید از اماکن زیارتی و سیاحتی، برنامه های فرهنگی، نشست های فرهنگی و هنری برای افراد شرکت کننده اجرایی خواهد شد


 
امتیاز دهی
 
 

بيشتر