فرهنگی
1400/7/11 یکشنبه
مدیر کل روابط عمومی دانشگاه پیام نور
زمان ثبت نام غیرحضوری پذیرفته شدگان آزمون سراسری مقطع کارشناسی در دانشگاه پیام نور

.

مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور گفت: ثبت نام غیرحضوری پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی آزمون سراسری مهرماه ۱۴۰۰ در دانشگاه پیام نور از ۷ مهرماه آغاز شده و تا ۱۲ مهرماه ادامه خواهد داشت.
به گزارش روابط عمومی، امیرحسین بهروز ضمن تبریک به کلیه نو دانشجویان دانشگاه پیام نور افزود: کلیه پذیرفته شدگان باید در مهلت مقرر با مراجعه به سامانه گلستان به نشانی https://reg.pnu.ac.ir نسبت به ثبت نام اقدام کنند.
وی با اشاره به تسهیلات شهریه دانشگاه پیام نور اظهار داشت: کلیه پذیرفته شدگان می توانند برای پرداخت شهریه خود، علاوه بر وام صندوق رفاه دانشجویی، از وام های بانک های طرف قرارداد دانشگاه پیام نور با کارمزد یک و ۴ دهم درصد در زمان ثبت نام استفاده کنند.
امیرحسین بهروز با اشاره به مراحل پذیرش نو دانشجویان گفت: كليه پذيرفته شدگان مي بايست با شناسه كاربري و گذرواژه به شرح زير وارد سيستم گلستان شوند:
- شناسه كاربري: شماره پرونده  c001 و گذرواژه : شماره ملي ( در صورتيكه در ابتداي كد ملي رقم صفر وجود داشته باشد بايد هنگام درج شناسه كاربري ثبت گردد.)
در صورتي كه كد ملي شما در اطلاعات سنجش پر نشده باشد بايستي شماره شناسنامه خود را جهت ورود به سيستم وارد نماييد.
مثال : شناسه كاربري: c001300707
گذرواژه: 0061111111
*درصورتي كه با شناسنامه ويا كدملي موفق به ورود به سيستم نشده ايد شماره پرونده خود را در گذروازه وارد نماييد.
مدیرکل روابط عمومی دانشگاه پیام نور با عنوان اینکه دانشجویان ازطریق مسیر آموزش==> دانشجو==> پذيرش غيرحضوري==> "پذيرش غير حضوري دانشجويان جديدالورود"نسبت به تكميل اطلاعات و همچنين ارسال مدارك لازم اقدام نمایند یادآور شد: حجم هر تصوير حداكثر 250كيلوبايت و ترجيحا فرمت آن jpg يا jpeg باشد.
وی اظهار داشت: دانشجویان بعد از تكميل  و پذيرش از مركز با  شناسه كاربري : شماره دانشجويي، گذرواژه: شماره شناسنامه ،باید  جهت ثبت نام و انتخاب واحد از تاريخ 1400/07/08به سيستم مراجعه نماييد.
وی اذعان داشت: كليه دانشجويان قبل از انجام انتخاب واحد، موظف به پرداخت شهريه ثابت هستند و در صورت عدم پرداخت، امكان انجام انتخاب واحد ايشان مقدور نخواهد بود. لذا قبل از انجام ثبت نام از يكي از روشهاي زير نسبت به پرداخت شهريه اقدام نماييد:
   4-1 دريافت گزارش 163 از مسير زير و پرداخت شهريه :
          منوي اصلي --> آموزش --> گزارش هاي آموزش --> شهريه --> ليست ها و آمارها-->  فرم واريز وجوه دانشگاه پيام نور
   4-2 پرداخت الكترونيكي شهريه از مسير زير :
     منوي اصلي --> آموزش --> شهريه --> پرداختهاي الكترونيكي دانشجو
5- پس از پرداخت شهريه از مسير زير نسبت به انجام مرحله انتخاب واحد اقدام نماييد:
ثبت نام ==> عمليات ثبت نام ==> "ثبت نام اصلي"
وی در پایان اظهار داشت: کلیه دانشجویان برای پرداخت شهریه و نحوه دریافت تسهیلات وام می توانند با مرکز و یا واحد دانشگاهی خود تماس حاصل نمایند.