امور دانشجویی
مراسم تکریم رئیس دانشگاه پیام نور و معارفه مسئول امور جاری مرکز نهاوند

.

مراسم تکریم رئیس دانشگاه پیام نور مرکز نهاوند و معارفه مسئول امور جاری
به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام‌نور استان همدان: این مراسم با حضور حجت الاسلام و المسلمین سلگی مسئول نهادرهبری دانشگاه پیام نور استان همدان و مدیران ستادی و اعضا هیئت علمی و کارکنان دانشگاه در سالن اجتماعات دانشگاه برگزار شد.
 حجت الاسلام و المسلمین سلگی در این مراسم بر جایگاه مهم علم و دانشگاه تاکید داشت و گفت:  همه پیشرفتهای امروز بشری را مرهون علومی دانستند که در دانشگاه ها تدریس و پژوهش می گردد و اتفافات اخیر کشور را بایستی روشنگری کنیم و در حمایت از انقلاب اسلامی لحظه ای کوتاه نیاییم.
 ایشان در ادامه از زحمات و خدمات دکتر فریدون یزدانی تقدیر و تشکر کردند و برای  آقای مهران رشیدی آرزوی توفیق نمودند.
در ادامه دکتر یزدانی ضمن آرزوی موفقیت برای آقای رشیدی، گزارشی از عملکرد چند ساله خود در دانشگاه پیام نور مرکز نهاوند در زمینه های اداری، فرهنگی، برگزاری همایش ها، درخشش های مختلف در حوزه هایی فرهنگی و آموزش، ارتقا جایگاه دانشگاه پیام نور در شهرستان، درآمدزایی ارائه دادند.
 در پایان مراسم از زحمات  دکتر یزدانی با اهدا لوح، تقدیر به عمل آمد و ابلاغ مهران رشیدی قرائت و تقدیم ایشان گردید.